There was an error in this gadget

Matahari terbit dari barat?!

Posted by nick boulve | Posted in , , , , | Posted on 6:59 AM


Aritu aku ber-fb akibat dari tiada kerja yg bleh dilakukan. (Klau ade keje pun same gak..).Tibe2 terjmpa artikel ni kat pic kwn aku...

Artikel ini menunjukkan salah satu tanda kiamat yg blh dan akan belaku iaitu TERBITNYA MATAHARI DARI BARAT.
Aku cite serba sikit la psl artikel sbb korg mesti mls nak baca punye...kecik sgt tulisan,pkai teropong baru nmpak.
Dlm artikel ini ade mengatakan yg putaran pd paksi planet Marikh semakin perlahan dan pd 30 July dia berhenti beputar dan tibe2 berputar ke arah sebaliknye(mgkin dia da pening sbb lame sgt pusing arah same je).
Perkara ini belaku smpai bulan september dan ini bermakna selama 3 bln alien ngan predator kt planet tu mengalami matahari pagi yg terbit dari barat!
Fenomena ini digelar 'Retrogade Motion' dan perkara ini bleh berlaku juga mgkin x lame lagi pd planet bumi.

Bygkan fenomena ini tibe2 belaku tanpa disedari..n pd masa tu borang taubat da x valid lagi dah....adakah kite mampu tersenyum n plan nak buat aktiviti ape utk haritu??

nick boulve berkata-klau tgk keadaan dunia skrg ni pun mmg mcm dah nk kiamat pun...so ready2 lah kite semua ye...jgn byk sgt buat dosa..takut2 nnt tercengang bgun tido kat radio ade AM krew,tp kat luar waktu petang...

Comments (2)

Uish..dh dkt rasanya nak kiamat,kan?

klau hari2,tiap kali bca suratkabar geleng kepala,mmg da dekat la tu..

Post a Comment